MAX SHOP SLUITERSVELD

MAX SHOP SLUITERSVELD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Max Shop Sluitersveld. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2022 om 16:06 Heerlijk
29 mrt 2022 om 18:16 Lekker!
14 mrt 2022 om 14:33 Eten was super vers en lekker Ende bezorging was sneller dan beloofd. Zeer tevreden
25 feb 2022 om 15:56 Lekker !
16 feb 2022 om 12:52 Lekkere broodjes, erg tevreden. Ik raad zeker aan om hier te bestellen
10 feb 2022 om 14:59 Eten was heerlijk!
10 feb 2022 om 13:24 Het eten was heerlijk en ook warm! Snelle bezorging en vriendelijk personeel! Top!
24 jan 2022 om 16:02 Snel, vers en lekker!
17 jan 2022 om 14:40 Goede kwaliteit. Lekkere broodjes ontvangen. Ook op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger. Het minimaal bestel bedrag is wel wat aan de hogere kant. Zo moet je dus twee broodjes bestellen. Ik kreeg mijn tweede broodje niet op.
11 jan 2022 om 15:02 Wrap warme kip besteld, toen deze aankwam was de wrap koud. In de beschrijving stond dat er honing-mosterdsaus in de wrap zou zitten. Deze saus ontbrak aan de wrap en tot onze verbazing troffen wij 'alleen' mosterd aan. 3 eetlepels aan mosterd. Bizar
7 jan 2022 om 16:19 het eten was super lekker en de bezorging snel dank je wel
29 dec 2021 om 13:46 Op tijd, gezond en lekker.